E-smoken, volop smaken en keuze 

Elektrisch roken is de trend van 2016. E-smoken is het gezonde alternatief voor de sigaret en daarmee een uitstekende keus voor rokers die toch graag willen blijven roken. Een elektrische sigaret schaf je één keer aan en vervolgens kun je zoveel liquids gebruiken als je maar wilt. Het voordeel van deze liquids is dat het nicotinegehalte variabel is en daardoor veel gezonder voor je. Je bent niet meer in de weer met het verbranden van nicotine , waarbij de teer  en andere giftige stoffen op je longen slaat en waardoor je op latere leeftijd ernstige gezondheidsproblemen kunt ervaren. En nog een groot voordeel van elektrisch roken: de smaken zijn eindeloos.

Jouw smaak, jouw liquid 

Bij elektrisch roken maak je gebruik van E-liquids die langzaam verdampen. Deze damp adem je in, waardoor je het gevoel van roken evenaart. Maar dan op een gezonde wijze. Deze liquids zijn verkrijgbaar in honderden verschillende smaken, waardoor je altijd rookt wat jij lekker vindt. Iets wat met sigaretten veel lastiger te bereiken is. Ben je een echte zoetekauw? Dan kies je het best voor iets fruitigs of sweety. Denk bijvoorbeeld aan een E-liquid aardbei of karamel. Maar je kunt natuurlijk ook voor chocolade of candy gaan en een echte zoete explosie ervaren.

Bijzondere smaken elektrisch roken 

Zoveel mensen, zoveel smaken. Wat een ander lekker vindt, vind jij misschien helemaal niks en vice versa. Maar met elektrisch roken hoeft dat niet langer een probleem te zijn. Het is eenvoudig om een nieuwe E-liquid te ontwikkelen en de smaak aan te passen aan de wensen van het publiek. Dit is terug te zien in de grote variëteit die er op dit moment op de markt is. Had jij ooit gedacht dat je groene thee zou roken met je elektrische sigaret? Of tropische verrassingen als kokosnoot of mango? Voor de echte diehards onder de elektrische rokers zijn er ook bijzondere smaken met een alcoholtint verkrijgbaar. Smaken als Margarita Strawberry, Rum of Whiskey Creme zorgen bij jou vast al voor water in de mond.