Goed voornemen 2016: stoppen met roken

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dus denken veel mensen, waaronder jij waarschijnlijk ook, aan de goede voornemens. Meer sporten, minder drinken en misschien wel stoppen met roken. Vooral het laatste goede voornemen wordt elk jaar weer door vele rokers uitgesproken. Maar even zoveel mensen houden het helaas niet vol en grijpen toch snel weer terug naar de sigaret. Dit jaar gaat het jou wel lukken.

Stoppen met roken, starten met e-roken

Dit jaar ga jij definitief stoppen met roken. Waar veel ‘kandidaatstoppers’ tegenaan lopen is dat ze al snel terug verlangen naar de sigaret. Dit kun je gemakkelijk oplossen door te stoppen met sigaretten en te starten met e-roken. Hiervoor gebruik je een elektrische sigaret die je vult met zogenaamde e-liquids. Deze e-liquids verdampen in de elektrische sigaret, waarna je de waterdamp inhaleert en uitademt. Zo krijg je wel het gevoel van het roken van sigaretten, maar ben je niet langer ongezond bezig.

Snel stoppen met roken

Gezonder roken is de manier om snel te stoppen met de traditionele manier van roken. Het geeft dezelfde kick, maar zorgt niet langer voor gezondheidsproblemen. Daarnaast is een goed voornemen natuurlijk alleen leuk als het ook echt vol te houden is. E-roken biedt het perfecte alternatief voor sigaretten en zorgt er daarom voor dat jij dit jaar jouw goede voornemers wel gaat volhouden. En het leuke van elektrisch roken is dat de e-liquids in vele soorten en smaken beschikbaar zijn. Zo rook je altijd wat jij lekker vindt, net als bij een echte sigaret.