Meer plezier met elektrisch roken

Elektrisch roken beleeft in 2016 haar definitieve doorbraak. Elektrische sigaretten worden steeds populairder, het product wordt steeds goedkoper en het aanbod wordt steeds ruimer. De E-liquids die u inhaleert zijn inmiddels verkrijgbaar in vele tientallen smaken. Van zoet tot kruidig en van sterk tot zwak. De keuze is zo groot dat er altijd wel een smaak is die jij lekker vindt. Dit zorgt vanzelfsprekend voor meer plezier dan het roken van tabak. Natuurlijk zit er wel verschil tussen sigaretten van het ene of het andere merk, maar de verschillen zijn veel kleiner dan bij elektrisch roken.

Meer plezier met vrienden

Sinds jaar en dag zijn er liefhebbers en tegenstanders van roken. Dit zorgt in vriendengroepen vaak voor een tweedeling. Sta je net lekker met z’n allen te kletsen, wil er iemand roken en moet hij naar buiten omdat de rest niet in de rooklucht wil staan. Gelukkig is dat met elektrische sigaretten voorbij. E-smokers zijn namelijk redelijk geurloos, en als je iets ruikt ie het meestal prettig voor je zintuigen. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, omdat niet langer al je kleren naar de rook ruiken, maar het is vooral prettig voor de mensen om je heen. Zij hebben geen last meer van de rooklucht en hierdoor kun je dus gewoon jouw elektrische sigaret opsteken in hun bijzijn.

E-smoken in de kroeg

Een ander probleem voor veel rokers is dat ze standaard even de kroeg uit moeten om een sigaret te kunnen roken. Dit is niet altijd leuk omdat je daardoor de mooiste momenten net moet missen. Daarnaast loop je het risico dat je de kroeg niet meer terug in mag wanneer het te druk is. Met een elektrische sigaret zijn deze problemen verleden tijd. Een E-smoker is namelijk toegestaan op plekken waar een rookverbod geldt. Bijvoorbeeld in de kroeg, in het restaurant of in de lobby van een hotel. Je hoeft niet meer naar afgezonderde rookruimtes, maar kunt gewoon bij je vrienden blijven staan. Natuurlijk is het wel handig om even aan het personeel te vragen of elektrisch roken echt is toegestaan waar je bent. En als dat zo is heb je uiteraard meer plezier met je vrienden omdat je niet om de haverklap naar buiten hoeft om te kunnen roken.